úterý 9. června 2015

Dobrou s kobrou aneb oblíbené aplikace pro lepší usínání

 
Kdysi jsem četla o aplikacích, které vám vytvoří dokonalé zvuky pro lepší práci, spánek nebo meditaci. Mám jich několik odzkoušených a dnes vám chci představit ty nejlepší.

Jedna z neojblíbenějších aplikací vůbec je Relax Melodies. Navolit si zde můžete ruch ulice, zpěv ptáků ve městě, několik druhů děšťů, melodie, vrnění kočky nebo třeba praskání ohně. Aby to nebylo málo, všechny zvuky do sebe můžete navzájem míchat a skládat si tak svoji ideální verzi. V aplikaci je i budík nebo hodiny, které vám vypnou váš mix přesně tehdy, kdy si nastavíte.


Relax Melodies nabízí také krásné animace, které vás budou bavit! Aplikaci můžete zdarma stáhnout na iTunes.

Další oblíbencem je Audioteka , v které mohu poslouchat své oblíbené knížky. Najdete tam všechny žánry, namluvené různými herci, výukové programy angličtiny nebo třeba články vašeho oblíbeného deníku, v audio verzi. Poslouchám ji nejen na spaní ale také když jdu do sprchy. Dozvím se spoustu věcí a mnohdy se ještě pobavím. Audiotéka vám dovolí stáhnout pár ukázek nebo kapitol z knihy zadarmo, ale celou knihu si musíte zaplatit. Mimochodem 249 Kč mi za krásně namluvenou knihu, nepřijde moc. Mohu ji navíc poslouchat v mhd a nehrozí že přejedu zastávku, jak se mi normálně stává. Stáhnete také na iTunes.

http://bit.ly/1QltfKe

Posledním mohykánem je AB rádio, které má slušný seznam skoro všech českých rádií a to i v četně raritek, jako jsou pochybné stanice se špatnou vysílací kvalitou a to i tou hudební. Občas se tedy člověk opravdu pobaví. Kromě vyjímek, zde najdete i pohádky a to notoricky oblíbené nebo méně známe. Rádio Humor je přehlídkou toho nejlepšího z českého humoru a až na stále se opakující playlist, mu nemám co vytknout. Dobře se u toho usíná ale opakovaný vtip není vtipem, takže pana Donutila bych doporučila omezit. AB rádio stáhnete také na iTunes.

Ps: Aplikace jsou lepší než televize. Telefon nebo iPad můžete při poslechu zhasnout. Navíc poslech oblíbené knihy s partnerem, může být docela sranda.

 
Tak dobrou noc!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! :)